Katsaus uudenvuodenlupauksiin

Vuosi 2022 on jo ehtinyt reilun puolen välin, joten voitaisiin hieman kurkistaa, mitä uudenvuodenlupauksille kuuluu.


- Järjestä Rautakruunu- ja Joululoikka-kilpailut

Tämän onnistuminen nähdään vasta vuoden lopulla, sillä Rautakruunu järjestetään lokakuun tienoilla ja Joululoikka joulukuussa. Tekisi mieli sanoa vahva ehkä, mutta joudun loppuvuodesta alkaen mahdollisesti pitämään hieman hiljaiseloa virtuaalihevosten osalta elämänmuutosten vuoksi, joten tyydyn sanomaan vain ehkä.

 

- Järjestä kaikilla talleillani jonkinlaisen synttärikilpailun tai -tapahtuman

Hirttivaaran ja Trullinummen osalta tämä mahdollisuus on jo ohitettu kuukausi-pari sitten. Aasilan synttäritkin jäävät todennäköisesti välistä, ellen jaksa jotain pikaisella aikataululla suunnitella ja järjestää, mutta epäilen. Mitään synttäriravejakaan tuskin saan Tinun Tallille (ex. Radgbug Racers) aikaiseksi. Jos Rautakruunun saan järjestettyä, laitan tämän osittain onnistuneeksi lupaukseksi, vaikka toteutumisprosentti onkin aika heikko. :D


- Julkaise blogissa tekstin vähintään kerran kuukaudessa

Maalis-toukokuussa sekä heinäkuussa blogiin ei ole tullut uusia postauksia. Heikolta siis näyttää tämäkin...

 

- Muistan vastata blogiin tulleisiin kommentteihin säädyllisessä ajassa (sovitaan vaikka, että kahden viikon sisällä kommentista) 

Jokaisesta blogiin tulleesta kommentista tulee aina kovin hyvä mieli, mutta niihin vastaaminen jännittää minua aina kovasti, joten aika huonostihan tämänkin lupauksen kanssa on suoriuduttu. Taisin yliarvioida omat sosiaaliset kykyni, heh. :D


- Keskustele/kommentoi aktiivisemmin Keskustan puolella ja muiden virtuaalihevosblogien tekstejä

Haluan sanoa, että toistaiseksi tämä on sujunut hyvin, vaikka välillä onkin ollut hieman hiljaisempaa. Mukavuusalueen ulkopuolellahan tämän tavoitteen kanssa mennään, mutta sellainen tekee välillä ja sopivissa määrin ihan hyvää.


- Jatka Hirttivaaran kanssa samaan tahtiin, kuin vuonna 2021 ison rempan jälkeen 

Vähän on ehkä tahti hiljenytynyt, mutta sanoisin silti, että tässäkin on toistaiseksi onnistuttu. Vaikkei se ehkä ulkopuolisille näy, niin kulisseissa tapahtuu lähes jatkuvasti jotain pientä suunnittelua.


- Kasvata Sîr Angrenin hevosmäärää vähintään 450 hevoseen

Uusia hevosia on talliin tullut, mutta toisaalta viikatekin on ajoittain viuhunut ihan tehokkaaseen tahtiin. Oikeastaan niinkin tehokkaasti, että tilanne on nyt huonompi kuin alkuvuodesta - tuolloin hevosia oli noin 383, tällä hetkellä noin 375. Täytynee vetäistä osto- ja tuontihousut jalkaan ja pistää töpinäksi tämän lupauksen suhteen, sillä tämän tosiaankin haluaisin toteuttaa!

 

- Ota Sîr Angrenin rotuvalikoimaan vähintään yksi uusi rotu

Tämä tavoite on täytetty! Toukokuussa talliin muutti Angrenin ensimmäinen colorado ranger.

 

- Kirjoita vähintään neljä merkintää Trullinummen tallikirjaan

Alkuvuoden aikana merkintöjä on kertynyt kaksi, eli puolet tästä tavoitteesta täytetty! Kiire taitaa silti tulla tämän toteutuksen kanssa.

 

- Päätä, mitä Radgbugin (nyk. Tinun Talli) laukkahevosille ja -poneille tehdään

Viikate sanoi viuh vauh, eikä laukkahevosia ole enää. Done.

 

- Aktivoidu Korpinmustan koirien kanssa - kisaa ja hanki vähintään yksi pentue

Hieman hitaasti ollaan koirien kanssa harrasteltu ja kisaustahti on vuoden mittaan taas hidastunut. Kisoissa ollaan kuitenkin käyty ja pari pentuetta puskettu maailmaan, tosin näistä kiitos kuuluu lähinnä Anzkulille. Sanoisin, että kyllä tämä lupaus vielä toistaiseksi voidaan toteutuvaksi laskea.

 

- Hanki Aasilaan jokin uusi eläinlaji nykyisten lisäksi

Aaseja ja kanoja on kyllä tullut lisää, mutta uusia eläinlajeja ei. Tämä on siis edelleen vaiheessa.

 

- Aloita Aasilan aasi- ja muulikasvatus vähintään yhdellä muuli- ja aasivarsalla 

Itselleni en ole vielä ehtinyt aasi- tai muulivarsoja suunnittelemaan. Pari tilausvarsaa taitaa kuitenkin odotella sivujaan, joten periaatteessa tämän lupauksen toteutuminen on erittäin mahdollista!

Kommentit

Suositut tekstit