Vuoden 2022 lupaukset - jälkipyykki

Jotta saisin hieman eloa tänne blogin puolelle, ajattelin ottaa vielä viimeisen katsauksen viime vuoden uudenvuodenlupauksiin. Eipä sillä väliä, että on jo maaliskuu - parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö vain.


- Järjestä Rautakruunu- ja Joululoikka-kilpailut

Nämä molemmat jäivät järjestämättä. Rautakruunun järjestämiseen olisi vielä ollut voimia ja intoa, mutta en vain saanut aikaiseksi järjestää kisoja. Joululoikalle en jaksanut lopulta uhrata lopulta edes ajatusta, sillä joulukuu meni omalta osaltani pitkälti sohvalla koomatessa.

 

- Järjestä kaikilla talleillani jonkinlaisen synttärikilpailun tai -tapahtuman

No enhän minä mitään saanut järjestettyä.


- Julkaise blogissa tekstin vähintään kerran kuukaudessa

Eipä toteutunut tämäkään...

 

- Muistan vastata blogiin tulleisiin kommentteihin säädyllisessä ajassa (sovitaan vaikka, että kahden viikon sisällä kommentista) 

Aasilaa koskevan postauksen jälkeen minulla olisi ollut mahdollisuus ryhdistäytyä tämän lupauksen kanssa, mutta metsään mentiin tässäkin.


- Keskustele/kommentoi aktiivisemmin Keskustan puolella ja muiden virtuaalihevosblogien tekstejä

Tämä lupaus kyllä mielestäni toteutui, vaikka kommentointitahti ehkä hiljeni loppuvuotta kohden. Olen kuitenkin tyytyväinen, sillä keskusteluihin osallistuminen ei ole itselleni helppoa ja vie minut aina mukavuusalueeni ulkopuolelle. Keskustan keskusteluilmapiirillä ei ole tähän vaikutusta, sama ongelma se on muuallakin.


- Jatka Hirttivaaran kanssa samaan tahtiin, kuin vuonna 2021 ison rempan jälkeen 

Tässä kyllä onnistuin. Ihan kaikki Hirttivaarassa tapahtunut ei ehkä suurelle yleisölle ole näkynyt, mutta vähintään kulisseissa olen edistänyt tallin ja sen hevosten asioita.


- Kasvata Sîr Angrenin hevosmäärää vähintään 450 hevoseen

Tässä ei valitettavasti onnistuttu. Tilanne kyllä parani sitten viime elokuun kun tein katsauksen lupausten etenemiseen (tuolloin hevosia oli 375), sillä tällä hetkellä Angrenissa on hevosia 383. Pari hevosta olen tainnut tämän vuoden puolella ehtiä lisäämään sivuille ja pari ehkä poistaa, mutta 380 tuntumassa ollaan vuodenvaihteessa oltu joka tapauksessa. Tämä ei kuitenkaan ole lainkaan edistystä vuoden 2022 alun tilanteeseen, sillä aikakirjat kertovat hevosia olleen tuolloinkin n. 383.

 

- Ota Sîr Angrenin rotuvalikoimaan vähintään yksi uusi rotu

Tämä tavoite täyttyi toukokuussa, kun talliin muutti Angrenin ensimmäinen Colorado Ranger.

 

- Kirjoita vähintään neljä merkintää Trullinummen tallikirjaan

Sain aikaan kaksi merkintää, yhden helmikuussa ja yhden toukokuussa. Tämä jäi siis puolitiehen.

 

- Päätä, mitä Radgbugin (nyk. Tinun Talli) laukkahevosille ja -poneille tehdään

Radgbug Racers luopui laukkahevosista ja talli jatkoi toimintaansa ainoastaan ravihevosiin keskittyen, vaihtaen samalla nimensä Tinun Talliksi. Osa laukkahevosista muutti Angreniin ja osa siirtyi jälkeläisen hankinnan jälkeen vihreämmille pikselilaitumille.

 

- Aktivoidu Korpinmustan koirien kanssa - kisaa ja hanki vähintään yksi pentue

Eipä viimevuosikaan mikään aktiivisuuden riemuvoitto ollut, mitä virtuaalikoiriin tulee. Jonkin verran tuli kisattua ja pentueita syntyi kaksi (kiitos Anzkulin ja Kaukovallan koirien). Kennelin ja koirien sivuja päivittelin pitkin vuotta kolmesti. Lasken tämän kuitenkin onnistuneeksi, sillä sekä kisaus- että pentuelupaus toteutettiin kaikesta huolimatta.

 

- Hanki Aasilaan jokin uusi eläinlaji nykyisten lisäksi

Samalla lajivalikoimalla mennään edelleen.

 

- Aloita Aasilan aasi- ja muulikasvatus vähintään yhdellä muuli- ja aasivarsalla 

Elokuussa syntyi kaksi tilausvarsaa, molemmat tosin aaseja eikä kumpikaan tosiaan jäänyt itselleni. Aion siitä huolimatta laskea tämän lupauksen toteutuneeksi. :D

 

...


Lopputulema siis on, että kolmestatoista uudenvuodenlupauksesta toteutin kuusi, yksi jäi puolitiehen ja loput kuusi jäivät toteutumatta.Mielestäni ihan onnistunut suoritus, kun noin puolet lupauksista sain kuitenkin toteutettua.Tälle vuodelle en tehnyt tai tee lupauksia, mutta otan tavoitteeksi muokata harrastustapani uuteen elämäntilanteeseen sopivammaksi.

Kommentit

Suositut tekstit